Her er de viktigste hendelsene for reiseliv i 2008

Snart trer vi inn i et spennende reise-?r med b?de Olympiske Leker og fotball-EM ? bes?ke. Men det finnes mye annet som skjer i 2008. Nettstedet for reiseliv, Orbville.no, har sammenstilt de viktigste hendelsene for neste ?r. Listen over hendelser omfatter b?de karneval, musikkfestivaler, bill?p og sportsarrangementer. ? Vi har laget denne listen ettersom mange kontakter oss med sp?rsm?l som ?N?r er karnevalet i Rio?? eller ?Hvor er det den der tomatfestivalen holdes??, sier Anthony Blom Cederhök, markedssjef hos Orbville.no. ? Hos oss kan man sammenligne priser p? b?de flybilletter og hotellrom om man skal dra til Oktoberfestivalen i München. Men da m? man jo f?rst og fremst vite hvor festivalen finner sted, sier Anthony Blom Cederhök, markedssjef hos Orbville.no. 6 januar ? 5 februar Festivalen Mardi Gras, New Orleans, USA. 22-27 januar Sn?festival, Kiruna, Sverige. 2-5 februar Karneval i Rio de Janeiro, Brasil. 3 februar Superbowl XLII, Glendale, Arizona, USA. 17 februar Bill?pet Daytona 500, Daytona Beach, Florida, USA. 21 mai Champions League-finale, Moskva, Russland. 24 mai Final Eurovision Song Contest, Grand Prix-finalen, Belgrad, Serbia. 25 mai Bill?pet Indy 500, Indianapolis, USA. 4-7 juni Festivalen Sweden Rock, Sölvesborg, Sverige. 7-29 juni Fotball-EM, ?sterrike og Sveits. 12-14 juni Musikkfestivalen Hultsfredsfestivalen, Hultsfred, Sverige. 14 juni-14 september Verdensutstillingen Expo 2008, Zaragoza, Spania. 27-29 juni Musikkfestivalen Glastonbury, England. 2-5 juli Quart-festivalen, Kristiansand, Norge 3-6 juli Musikkfestivalen Roskildefestivalen, Danmark. 6-14 juli Oksel?pet, Pamplona, Spania. 3-25 august Kulturfestivalen Fringe, Edinburgh, Skottland. 6-10 august Star Trek-konferanse, Las Vegas, USA. 8-24 august Sommer-OL i Peking, Kina. 16-17 august Musikkfestivalen V, London, England. 24-25 august Karnevalet Notting Hill Carnival, London, England. 27 august Tomatfestivalen La Tomatina, Bunol, Spania. 28 august ? 3 september Festivalen Burning Man, Nevada, USA. 20 september ? 5 oktober Festivalen Oktoberfest, München, Tyskland. 30 desember Verdens h?yeste bygning, Burj Dubai, innvies i Dubai. OBS! Sjekk alltid at sted eller dato ikke har blitt endret, og at det finnes billetter til arrangement f?r du bestiller flybilletter. Kontaktperson For mer informasjon, kontakt [email protected] +46 (0)708-30 70 06. Pressearkiv og bilder www.orbville.no/press _______________________________________ Orbville.no c/o Reseguiden Interactive AB Andra L?nggatan 29 413 27 Göteborg, Sweden tel: +46 (0)31 774 39 39 fax: + 46(0)31 774 39 29 www.orbville.no www.orbville.com www.reseguiden.se Om Orbville.no Orbville.no er et uavhengig nettsted for ? finne og bestille reiser. Vi hjelper reisende med ? finne rett reise til rett pris ved ? sette sammen et bredt utbud av reiser fra forskjellige reisebyr?er, reisearrang?rer, flyselskaper, hoteller osv. V?r m?lsetting er ? alltid v?re det selvsagte valget for den som planlegger en reise. Orbville.no eies og drives av Reseguiden.se – Skandinavias ledende s?kemotor for reiser. Finn ut mer…

Authors

Related posts

Top