M?t sommeren med ny b?t!

Har du alltid ?nsket deg egen b?t, og dr?mmer om ? cruise rundt p? fjorden i sommer? Med b?tl?n fra Santander kan dr?mmen bli virkelighet!

Den store b?tdr?mmen
Sommeren er endelig her for fullt hvert ?yeblikk, og etter en lang og kald vinter, er det mange som lengter etter sommer og sol. For mange inneholder dr?mmen om sommer ogs? ? cruise rundt p? fjorden i egen b?t. Hva er vel mer sommer enn b?lgeskvulp og lukten av sj?? Med b?tl?n fra Santander, trenger du ikke ? n?ye deg med ? v?re ved vannet. N? kan du ogs? v?re p? vannet – i egen b?t!
Gode r?d p? veien mot b?tdr?mmen
Om du skal kj?pe b?t for f?rste gang, er det viktig ? sette av tid til b?tkj?pet, og ikke bare hoppe ut i det. Bruk god tid p? research og finn ut hvilke behov du/familien har. Hva slags b?t har dere lyst p?? Dr?mmer dere om ? seile rundt p? sj?en i egen seilb?t, eller vil dere suse avg?rde i en motorb?t? Det kan ogs? v?re lurt ? ikke kj?pe for stor b?t om du ikke har tidligere erfaring som b?teier. La heller b?ten ?ke med den eventuelle b?tinteressen. Om du skal kj?pe brukt b?t, er det alltid lurt ? la en besiktigelsesmann g? over b?ten. De g?r over hele b?ten og sjekker at alt er i orden. P? denne m?ten unng?r du ? kj?pe katta i sekken. 1. mai 2011, ble det obligatorisk med b?tf?rerbevis for ? kj?re fritidsb?t. Dette er det ogs? viktig ? tenke p? f?r du legger ut p? ?pent hav.
Mange fordeler
? eie en b?t kan fort koste en del. Da er det viktig at du har et b?tl?n med gode betingelser. – Santander har mange gode fordeler n?r du tar opp l?n til b?t. Vi kan tilby l?n med meget gunstig rente, sier Kristin Vanni. Vi tilbyr ogs? betalingsfrie m?neder, l?neforsikring og rabatter p? bensin og diesel. ? Med b?tl?n fra Santander kan du la dr?mmen om egen b?t bli virkelighet.

Om Santander
Santander Consumer Bank AS er en del av Grupo Santander, en av verdens 4 st?rste finansinstitusjoner og er blant de ledende i Europa innen bil- og forbruksfinansiering.
Selskapet er ledende innen bilfinansiering i Norge, og tilbyr ogs? kredittkort, forbruksl?n og spareprodukter.

Authors
Top